Bouwmaterialen Van Der Vliet

“Beste Rudy, wij willen jou en je vrouw nog eens extra bedanken voor jullie hartelijk ontvangst. Gans ons team heeft er enorm van genoten ! Er wordt hier nog dagelijks over gesproken, dus het heeft onze team-spirit zeker gestimuleerd en wij genieten nog na! Verder wensen wij jullie ook nog veel succes toe met alles wat jullie ondernemen en wij maken goede reclame en zeggen het voort hoe leuk én lekker het op de Poedertoren wel niet is!!!
Groetjes, Greet Van der Vliet”


Greet Van Der Vliet, Bouwmaterialen Van Der Vliet, Laakdal

Dust & More Logo

“Beste Rudy, Bedankt nogmaals voor de leuke dag vandaag. Was echt top!”


 

Jessica, Dust & More

KU Leuven Logo

“Dag Rudy, ik wou jou en je team nog erg bedanken om er samen met ons een mooie dag van te maken. We hebben heel veel positieve feedback gehoord, over de activiteiten, het eten, het domein… Iedereen was heel enthousiast. Ook omdat er voor elk wat wils bij zat. Dus daarom een welgemeende dikke dankjewel!!”


 

Mandy, KU Leuven

IC Verzekeringen Logo

“Dag Rudy, ik moet jullie bedanken….waow…het was fantastisch! Ik krijg alleen complimenten van het ganse team. Super mooie B&B, super mooie locatie, super lekker gegeten, super toffe activiteiten…. TOP TOP TOP!!! Merci!!”


 

Dominique, IC Verzekeringen

Europese Commissie Logo

“Dag Rudy, zoals gisteren gezegd : enorm genoten van de ontvangst in de Poedertoren! Leuke activiteiten, lekker gegeten, mooie omgeving… Bedankt aan jou en je team!!!”


 

Europese Commissie

Nike Logo

“Ik ben zelf al jaren fan van teambuilding activiteiten en jullie unieke activiteiten, top begeleiding, super lekker eten en mooie setting geven nog extra cachet. Ik nam alvast contact op met Christophe (Nike) en meldde dat hij een geweldige keuze maakte. Wie weet wat hieruit nog verder kan groeien… Nike is net dat ietsje groter… Weet dat ik jullie zeker in het achterhoofd houd… Nog een fijne zomer en sportieve groeten!”


 

Heidi, Nike

To Walk Again Logo

“Beste Rudy, dank je wel om ons ‘To Walk Again’-team een fijne dag te bezorgen. Nog eens hartelijk bedankt voor de fijne organisatie en de dito ontvangst. Ik geniet af en toe nog na ;-). Hartelijke groet en tot de volgende.”


 

Alex, To Walk Again


"Eerst nog bedankt voor de zeer fijne dag!!! Een dikke duim voor gans het team!! Er zijn enkel lovende reacties gemaakt door de verschillende collega’s."


Bart Dries, Projectleider Verelst Projectbouw & Renovatie


“Dag Rudy, het was heel fijn om in de Poedertoren te vergaderen, te eten en te team-builden. Ik kreeg vandaag heel wat positieve reacties van de mensen, een dag die nazindert. Leuk moordspel en nog leukere escape rooms! Jammer dat het weer ons niet heeft toegelaten om even van de paardjes te genieten.”


Dominique Panneels, Operations Manager Cochlear Technology Centre Belgium


“Het ganse team van de Stafdienst B&B heeft genoten van de teambuilding die jullie perfect hebben verzorgd. Ik krijg regelmatig te horen dat ik mijn best zal moeten doen om dit de volgende keer te evenaren. Het was een leuke en perfecte dag in een mooie, rustgevende omgeving. Bepaalde collega’s hebben hun grenzen verlegd en hun schrik voor paarden een beetje overwonnen. Het was dus een ervaring die vele van ons de rest van hun leven zullen meedragen. Jullie zijn een topteam! Een speciaal bedankje voor Linda voor de lekkere versnaperingen en het lekkere eten tijdens de middag!”


 

Ann Vanhove, Financieel Deskundige FOD Binnenlandse Zaken