Aanbod


Bekijk of download onze flyer

Nood aan een originele, authentieke en vooral doeltreffende teambuilding?

Jouw team is de drijvende kracht van je organisatie. Dankzij hun drive en toewijding sta je waar je nu staat.
Topprestaties behaal je alleen als er ruimte is voor rust, plezier en ontspanning. Tijd voor nieuwe inspiratie, energie en teamdynamiek binnen jouw team.

De Poedertoren is de perfecte uitvalsbasis voor een leuke teamdag met grote Fun- en herinneringswaarde. We hebben werkelijk alles in huis om jullie te inspireren, te verrassen, te motiveren en culinair in de watten te leggen!
Ons ruim aanbod garandeert iedereen een onvergetelijke dag. Van rustig en leerrijk tot actief en avontuurlijk, geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Belangrijk weetje is dat we bij onze teambuildings steeds focussen op de groepssamenwerking, niet het individu maar het team staat centraal!

We hebben 3 programma’s

Fun (onvergetelijk leuk) l Teambuilding (samen sterk) l Teamcoaching (samen kom je verder)

Waarom teambuilding?

Het geluk van uw medewerkers wordt grotendeels bepaald door het team waarbinnen ze werken. Gelukkige werknemers presteren 94% meer. Onze originele teambuilding is dé manier om de sfeer, efficiëntie en cohesie van uw teams te versterken! Teambuilding moet een opkikker zijn voor je bedrijf! Een manier om de werkers te belonen in een win-win situatie. Iets om niet enkel de dag erna op terug te kijken maar een blijvende ervaring voor een hele ploeg!

Wat is de sleutel tot succes?

De kracht van ons bedrijf is het familiale en het authentieke karakter. Onze “unieke setting en begeleiding” zorgt voor een gezellige, warme en open sfeer, waarin het teamgevoel maximaal versterkt wordt in het landelijke Merode gebied, gelegen op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg…

Waarom teambuilding op de Poedertoren?

  • Uniek
  • Out-of-the box concept voor out-of-the box denkers!
  • anders en vernieuwend
  • Onvergetelijke ervaring
  • Schitterende omgeving
  • Strategische ligging
  • Vergaderen combineren met teambuilding!

Vergaderen combineren met teambuilding?

Een vergadering combineren met een inspirerende teambuilding en afsluiten met een heerlijke bio-BBQ? Kan perfect!

Onze top vergaderzaal

De kracht van de locatie draagt zonder twijfel bij tot de kwaliteit van het werk! De Poedertoren is werkelijk een unieke locatie als u op zoek bent naar een andere locatie voor uw volgende meeting. We beschikken over een multifunctionele ruime vergaderruimte (60 personen) met alle moderne faciliteiten en dit te midden in de prachtige natuur van het Merodebos. 

Geef toe, dat is pas écht out of the box denken/werken.

Catering

Culinair zijn er heel wat mogelijkheden, van een ontbijt, belegde broodjes, broodjes en groenten buffet, verse soep tot een bourgondische bio BBQ!  Alle gerechten worden hier ter plaatse, met veel passie en liefde klaar gemaakt door de dame (chef kok) des huises. Hiervoor gebruikt ze verse streekgerechten en bio producten.

Meer info of prijsaanvraag?

We hebben geen standaardoffertes, maar vertrekken steeds vanuit uw wensen om uw programma in functie van het aantal deelnemers, budget, actie en beschikbare tijd samen te stellen. Heb je speciale wensen of bijzondere voorkeuren? Daag ons uit en stuur uw wenslijst mee! Dan gaan we voor jou aan de slag! De verschillende teambuilding en vergadermogelijkheden te midden van de prachtige natuur zullen jullie een onvergetelijke teamdag bezorgen, dat is een belofte die we graag hard maken!

Teambuilding

Teamcoaching

Escape Room