Teambuilding

Samen sterk(er)!

teambuilding

Samen sterk(er)!

doelgericht

wij luisteren en zorgen voor het juiste programma ifv uw doelstellingen

Voor teambuilding ben je bij ons aan het juiste adres. Onze programma’s zitten bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om plezier, communiceren en samenwerken om een bepaald doel te realiseren. Wij luisteren en zorgen voor het juiste programma ifv uw doelstellingen.

Door samen aan de slag te gaan zullen teamleden ontdekken wat het betekent een gemeenschappelijke visie te delen. Elk vanuit zijn/haar individueel perspectief. Het team zal ervaren wat het betekent zich te engageren voor een gemeenschappelijk doel. Wedden dat jullie elkaar na deze dag mekaar beter kennen en beter zullen samenwerken!

aanbod

oneindige variatie

Uniek is dat onze programma’s worden gedragen door een rode draad doorheen de activiteiten, een uitdaging die niet gemakkelijk is maar wel haalbaar. Het is aan de teams om ervoor te gaan en het finale spel te winnen.
Ons aanbod is zeer gevarieerd en zeer uitgebreid: zo hebben we verschillende programma’s van farm games, onze team challenger, ons team jump programma als het mysterie van onze geheime kamer…programma’s van 1u, 2u, een halve of hele dag alsook een avondprogramma.

De sleutel tot succes!

De kracht van ons bedrijf is het familiale en het authentieke karakter. Onze “unieke setting, spellen en begeleiding” zorgt voor een gezellige, warme en open sfeer, waarin het teamgevoel maximaal versterkt wordt en dit temidden het schitterende Merode gebied.

onze specialiteit

Teambuilding op maat

Teambuilding