Events de Poedertoren

Zin in een uniek, creatief event volledig op uw maat?

Aanbod

Op zoek naar een unieke, inspirerende locatie voor je volgende productvoorstelling, receptie, incentive, team event,… volledig op uw maat?
De Poedertoren heeft zich ondertussen al bewezen op vlak van teambuildings, teamdagen en teamcoaching. Omdat de interesse groot is kan u nu ook uw bedrijfs-event bij ons boeken.
Zonder nonsens en met een duidelijke en heldere budgettering creëren wij voor u het event waar u zich perfect thuisvoelt en waar uw gasten of medewerkers nog lang over zullen napraten.

events op maat

waarom events @ & mét de poedertoren?

Omdat we oog en oor hebben voor out-of-the-box ideeën en concepten

  Omdat we het allemaal heel persoonlijk én creatief aanpakken

  Omdat het ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring wordt

  Omdat deze omgeving en unieke locatie ons energie en schitterende ideeën geeft

   Omdat we ervan houden om mensen te verrassen, te inspireren en te verwonderen

   Laatste realisatie

   Open Space Days – Fluvius

   Teambuilding de Poedertoren is heel trots en het was ook een hele eer dat Fluvius, naast de Verbeke foundation en de Ghelamco arena, de Poedertoren heeft gekozen als partner om hun Open Space meeting te organiseren.

   Dit was zowel voor ons als voor Fluvius een interessant en inspirerend event met alles erop en eraan. Er werd zelfs een impro theather ingeschakeld om de meetings mee in goede banen te leiden.

   We durven te stellen dat Fluvius heel tevreden was over de locatie, organisatie en het super lekkere eten!

   “Heel leuke en inspirerende locatie met top service! Dank voor de goede zorgen.”

   Frank VanBrabant

   CEO, Fluvius

   onder de loep

   drie pijlers

   Events voor Bedrijven

   Elke mogelijke vraag, elk idee, elke opportuniteit, elke gelegenheid of thema, hoe groot of klein ook, vertalen wij voor u op maat, zowel inhoudelijk als budgettair. Wij zorgen voor de inspirerende verpakking, goeie muziek en animatie, dé perfecte locatie, een animatieve presentator, catering om je vingers bij af te likken,… maar vooral voor die unieke sfeer en aanpak waarnaar elke klant op zoek is.

   .

   .

   Private Events

   Mensen gelukkig maken, een brede lach op het gezicht en absolute voldoening : daar gaan we voor bij onze organisatie van uw event. Wij nemen graag alle zorgen uit handen om u het feestje van uw leven te bezorgen, helemaal op maat en volgens uw wensen.

   .

   .

   Gezonde Events

   We werpen onze drie expertises – teambuilding, events en onze kijk op gezondheid - graag samen in de weegschaal en stippelen in onderling overleg een traject uit om uw bedrijf en medewerkers gezonder, meer in balans, energieker en fitter te maken. We bieden u interessante tools, tips en tricks zodat u meteen de kaart kunt trekken van een betere samenwerking op de werkvloer. Van een bedrijfsmassage tot workshops of een bootcamp voor een betere werksfeer, alles kan. Extern of binnen de muren uw bedrijf, er zijn geen grenzen. Onze aanpak is er eentje op maat, volledig gestoeld op, en vertrekkend vanuit de werking van uw bedrijf, de samenhang tussen de mensen en volgens de mogelijkheden die u kunt aanbieden.

   extra

   workshops & momenten vol Energie & Balans

   De prachtig ligging van de Poedertoren leent zich uitstekend tot het organiseren van aparte momenten rond balans, rust, energie. Hou vanaf september onze agenda in de gaten. We zijn druk bezig met het uitwerken van een aantal workshops, cursussen en nog veel meer rond gezondheid, voeding, bewegen, mindfulness en….

   Merodegebied

   Meer info of prijsaanvraag?

   We hanteren geen standaardoffertes maar luisteren naar uw vraag om zo tot een budgettair aanvaardbaar verhaal te komen voor iedereen. Speciale wensen en bijzondere voorkeuren schrikken ons – als out-of-the-box denkers –  niet af. We staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan!