Events De Poedertoren


Aanbod

Zin in een uniek, creatief event volledig op uw maat?

De Poedertoren heeft zich ondertussen al bewezen op vlak van teambuildings, teamdagen en teamcoaching. Omdat de vraag groot is en de mogelijkheden legio en omdat wij boordevol bruisende, nieuwe en creatieve ideeën zitten, breiden we uit en kan u vanaf nu ook uw bedrijfs- of privé-event bij ons boeken.

De Poedertoren en IBeeFiks slaan de handen in elkaar om u te verwennen, inspireren, verrassen en culinair in de watten te leggen. Bovendien kijken we verder dan de grenzen van de Poedertoren en hebben een arsenaal aan unieke en aparte locaties in onze portefeuille zitten.  

Een bedrijfs- of personeelsfeest in thema, voor 100 of 800 personen, een congres of persconferentie, een intiem trouwfeest, events in vintage-stijl voor de bomma, high budget events voor klanten of low budget events om een kleine bedrijfsoverwinning te vieren,… alles is mogelijk. Wij gaan voor u op zoek naar het mooiste, het beste, het meest unieke, verrassendste. Maar ook naar events boordevol gezondheid of die je een moment van rust gunnen in de hectiek van het werkleven van elke dag.

Zonder nonsens en met een duidelijke en heldere budgettering creëren wij voor u het event waar u zich perfect thuisvoelt en waar uw gasten of medewerkers nog lang over zullen napraten.

Feest / event

Waarom events @ & mét De Poedertoren?

  • Omdat we oog en oor hebben voor out of the box ideeën en concepten
  • Omdat we het allemaal heel persoonlijk en creatief aanpakken
  • Omdat het ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring wordt
  • Omdat deze omgeving en unieke locatie ons energie en schitterende ideeën geeft
  • Omdat we er van houden om mensen te verrassen, te inspireren en te verwonderen

Wie?

* Rudy Van de Sompele - De Poedertoren
* Ilse Buyl - IBeeFiks

Iets meer dan 25 jaar geleden omarmde Ilse - out of the blue - de evenementenwereld met volle goesting. Het werd een verrassende en leerrijke ontdekkingsreis. Ze organiseerde events in de sportwereld, bedrijfswereld, werkte met en voor goodwill organisaties, bedacht aparte formats voor prijsuitreikingen, tentoonstellingen en congressen. Hoe gekker en ingewikkelder, hoe liever.

Haar nieuwsgierige en creatieve aard wist zowel haar klanten als haarzelf telkens opnieuw te verwonderen. Ilse organiseerde zowel events in eigen beheer, in samenwerking mét anderen of in opdracht voor andere eventbureaus, zowel in binnen- als in buitenland. Naast events voor bedrijven houdt ze er enorm van haar creativiteit uit te spelen voor aparte en unieke privéfeesten en -feestjes. Van een vintage trouwfeest ergens op een berg in Frankrijk tot een Kerstmannen-babyborrel. Zowat alles passeerde de revue de afgelopen jaren en nog steeds borrelen en bruisen de wildste ideeën.

Enkele jaren geleden besloot Ilse zichzelf even rust te gunnen en er doelbewust voor te kiezen om haar werkwereld en alles wat erbij hoort voortaan vanuit een ander standpunt te benaderen. Zo ging ze opnieuw studeren om haar expertise uit te breiden binnen een totaal andere sfeer en sector. Ze schoolde zich bij tot gezondheids- en loopbaancoach en energetisch masseur. Zo vond ze de energie en drive terug die haar altijd al hadden gekenmerkt. Ilse ademt nog steeds goesting : enthousiasme voor events blijft haar tweede natuur. Ze benadert elke nieuwe uitdaging die op haar pad komt met een ruime blik en een drang om te blijven ontdekken.

Ondertussen werken haar nieuw verworven skills ondersteunend in haar event organisatie en geven ze er een volledig nieuw cachet aan. Een samenwerking met Rudy van de Poedertoren is hier een logisch gevolg van.

Ilse werkt altijd en overal met 1 motto: ‘alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen’.

Drie Pijlers

Events voor Bedrijven

Private Events

'Gezonde' Events

Elke mogelijke vraag, elk idee, elke opportuniteit, elke gelegenheid of thema, hoe groot of klein ook, vertalen wij voor u op maat, zowel inhoudelijk als budgettair. Wij zorgen voor de inspirerende verpakking, goeie muziek en animatie, dé perfecte locatie, een animatieve presentator, catering om je vingers bij af te likken,… maar vooral voor die unieke sfeer en aanpak waarnaar elke klant op zoek is.

Mensen gelukkig maken, een brede lach op het gezicht en absolute voldoening : daar gaan we voor bij onze organisatie van uw event. Wij nemen graag alle zorgen uit handen om u het feestje van uw leven te bezorgen, helemaal op maat en volgens uw wensen.

We werpen onze drie expertises – teambuilding, events en onze kijk op gezondheid - graag samen in de weegschaal en stippelen in onderling overleg een traject uit om uw bedrijf en medewerkers gezonder, meer in balans, energieker en fitter te maken. We bieden u interessante tools, tips en tricks zodat u meteen de kaart kunt trekken van een betere samenwerking op de werkvloer. Van een bedrijfsmassage tot workshops of een bootcamp voor een betere werksfeer, alles kan. Extern of binnen de muren uw bedrijf, er zijn geen grenzen. Onze aanpak is er eentje op maat, volledig gestoeld op, en vertrekkend vanuit de werking van uw bedrijf, de samenhang tussen de mensen en volgens de mogelijkheden die u kunt aanbieden.

Extra : Workshops & Momenten vol Energie & Balans

De prachtig ligging van de Poedertoren leent zich uitstekend tot het organiseren van aparte momenten rond balans, rust, energie. Hou vanaf september onze agenda in de gaten. We zijn druk bezig met het uitwerken van een aantal workshops, cursussen en nog veel meer rond gezondheid, voeding, bewegen, mindfulness en....

Meer info of prijsaanvraag?

We hanteren geen standaardoffertes maar luisteren naar uw vraag om zo tot een budgettair aanvaardbaar verhaal te komen voor iedereen. Speciale wensen en bijzondere voorkeuren schrikken ons, als out-of-the-box denkers, niet af. We staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan!